Dr. med. Christine Schrammek

Ce este combinația de plante GREEN PEEL®?

 

Tratamentele de peeling GREEN PEEL® sunt dezvoltate medical și bazate pe metode biologice, exclusiv cu ingrediente naturale, din plante, ce s-au dovedit a fi de succes în toată lumea. Această bază pur biologică pentru tatamentele de peeling are anumiți compuși din plante, ai căror ingrediente active funcționează împreună pentru a ajunge la obiectivele tratamentelor respective. Așadar, se poate lucra pentru fiecare persoană în parte, în funcție de tipul individual al pielii și de vârstă, cu trei opțiuni diferite pentru întregul corp.

 

Compușii din plantele folosite în tratamentele GREEN PEEL® constau din proteine, carbohidrați, vitamine, mucilagii și tanine, fitohormoni, enzime, săruri minerale și oligoelemente.

 

Printre altele, conține:

1 Coada calului | Equisetum arvense

2 Coada calului de apă | Equisetum fluviatile

3 Gălbenele | Calendula officinalis

4 Aloe Vera | Aloe barbadensis

5 Spirulină | Spirulina platensis

6 Alga Fucus Vesiculosus | Fucus vesiculosus

7 Alge de mare | Ulva lactuca

8 Mușețel | Chamomilla recutita

9 Panseluță | Viola tricolor

10 Mierea ursului | Pulmonaria officinalis

11 Pătlagină | Plantago lanceolata

 

Spre deosebire de alte metode de peeling, GREEN PEEL® nu conține agenți chimici, agenți sintetici de peeling sau alte substanțe nocive.

 

Peelingul original GREEN PEEL®, din plante, este o metodă de peeling manual, ce este efectuată fără mănuși.  Astfel se demonstrează cu ușurință că nu există ingrediente agresive ce pot irita sau vătăma pielea clientei sau a cosmeticienei.

 

Spre deosebire de metode de peeling chimice, ochii clientei nu au nevoie de protecție specială, de exemplu, cu vaselină. Dacă vreuna dintre plante intră din greșeală în ochii clientei în timpul tratamentului, nu se va întâmpla nimic. Trebuie doar să se clătească cu apă.

 

Masajul special ce este efectuat de către cosmeticiană cu peelingul din plante GREEN PEEL® va avea drept rezultat următoarele:

                1.Îmbunătățirea circulației (venoase și arteriale)

Îmbunătățirea circulației pielii duce la stimularea metabolismului, deci la purificarea pielii.

                2. Îmbunătățirea microcirculației (periferică)

Drept rezultat al îmbunătățirii circulației sângelui în capilare, pielea primește mai mult oxigen și mai multe substanțe nutritive.

3. Descuamarea straturilor superioare ale pielii (abraziune epidermică)

Acest rezultat are ca efect stimularea proprietăților de regenerare ale pielii, producând noi celule. Efectul final: îmbunătățirea aspectului epidermului și regenerarea straturilor superioare ale dermului.

4. Îmbunătățirea producției de colagen și inhibarea elastozei

Acest lucru rezultă în îmbunătățirea calității pielii, ca aspect și structură, însă și conferă pielii fermitate, reduce și netezește ridurile și îmbunătățește aspectul cicatricilor.

5. Efect comedolitic

În cazul acneei sau al pielii impure, orice fel de înfundare a canalelor glandelor sebacee este diminuată, reducând astfel sau prevenind formarea petelor sau a punctelor negre. Toate comedoanele sunt slăbite și eliberate, iar porii astupați sunt decongestionați rapid. Îmbunătățirea circulației sporește vindecarea și eliminarea papulelor și pustulelor. Rezultatul final este o vindecare rapidă a pielii inflamate, cu erupții sau ale infecțiilor vechi, de sub stratul pielii (închistate).

Clienții cu pielea impură trebuie să primească o curățare completă timp de 1-2 zile înainte de peelingul cu plante GREEN PEEL®. Succesul rezultatelor peelingului cu plante GREEN PEEL® CLASSIC depinde de:

·    Diagnosticarea adecvată a pielii

·    Menținerea programului de tratament recomandat și a indicațiilor post-tratament

·    Folosirea produselor de îngrijire specifice Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik, deoarece produsele pentru acasă se completează cu peelingul din plante GREEN PEEL® CLASSIC. În particular, tratamentul de acasă adecvat este esențial, din moment ce pielea este foarte sensibilă după tratamament și trebuie să i se acorde protecție specială de la influențele mediului și prevenire substanțială a pierderii hidratării.

·    Produsele de îngrijire sunt: HERBAL CARE LOTION, BLEMISH BALM, SPECIAL CARE CREAM / SPECIAL REGULATING CREAM (opțional – OPTIMUM PROTECTION CREAM SPF 20 după tratamentul Beauty Finish + HERBAL ACTIVE AMPOULES).

 

Intensitatea cu care pielea se exfoliază nu este imperativă pentru succesul tratamentului.

Intensitatea masajului de exfoliere depinde de:

·    Textura individuală a pielii

·    Reactivitatea pielii

·    Grosimea stratului epidermic (stratum corneum)

·    Metabolismul individual

 

Acest lucru înseamnă că pielea clienților se poate exfolia „ușor” sau „considerabil” după tratamentul de peeling cu plante GREEN PEEL® CLASSIC. Însă pielea se regenerează în ambele cazuri. Exfolierea vizibilă nu indică rezultatul sau calitatea rezultatelor, ci se vor vedea doar în imaginile de ultrasunete.

 

Indicații

·    Piele seboreică, slabă sau uelioasă cu circulație proastă

·    Piele cu tendințe către impurități, pete, erupții și formațiuni de chisturi sebacee

·    Acnee vulgaris și alte forme de acnee

·    Cicatrici (cauzate de acnee, accidente, arsuri etc.)

·    Hipercheratoză foliculară, ten aspru, pori lărgiți

·    Piele matură, atrofică, arsă de soare, ce suferă de elastoză

·    Piele cu tendințe către riduri și conturiri faciale lăsate

·    Anumite forme de hiperpigmentare

·    Vergeturi

·    Perete abodminal moale, brațe și coapse

·    Piele cu metabolism încet

·    Piele ce are nevoie de împrospătare

 

Contraindicații

·    Toate formele de boli de piele, bacteriene sau infecții purulente, dermatoză

·    Cheratoză actinică

·    Piele alergică sau foarte sensibilă

·    Piele subțire cu telangiectazie sau alte forme de rozacee sau alte dermatoze asemănătoare

·    Alterații sau leziuni deschise ale pielii (indiferent de ce tip)

·    Negi (este recomandat să vizitați un dermatolog, deoarece astfel de schimbări ale pielii pot fi diagnosticate și tratate de către specialiști)

·    Sarcină

 

IMPORTANT:

Reacțiile alergice ale pielii după tratamentul de peeling se produc foarte rar. În cazurile excepționale ale unei reacții adverse ale pielii, o cauză poate fi masajul care nu este adecvat efectuat (prea multă presiune sau masaj de durată prea lungă), sau care nu ține cont de textura pielii. În cazul pielii sensibile, este esențial sa se facă o încercare de peeling într-o zonă a pielii ce nu se vede. Zona pielii trebuie să fie de dimensiunea unei monezi, iar masajul trebuie făcut cu presiune medie timp de maxim 2-3 minute.

 

·    Acest peeling conține exclusiv ingrediente naturale.

·    Peelingul original GREEN PEEL® CLASSIC are un succes formidabil de peste 50 de ani încoace.

·    Spre deosebire de alte metode de peeling, GREEN PEEL® CLASSIC poate fi folosit și ca peeling pentru corp.

·    Rezultatele se observă și sunt simțite imediat (după doar 5 zile).

·    „Ceva se întâmplă” – clienta poate vedea exfolierea pielii, spre deosebire, de exemplu, de tratamentele de peeling cu acizi din fructe.

·    Peelingul este individual, în funcție de necesitățile și condițiile pielii fiecăruia în parte.

 

 

 

 

Contraindicații

Clienții ce iau următoarele medicamente nu pot solicita tratamentul GREEN PEEL® CLASSIC:

· Cortizon

· Citostatice (medicamente împotriva cancerului)

· Isotretinoin, medicament pentru tratarea acneei (alte nume ale medicamentului: Aknefug Iso, Aknenormin, Isoderm și Isotret Hexal.)

· Antibiotice

· Antidepresive ce conțin sunătoare – la 4 săptămâni după încetarea administrării medicamentelor, se poate începe tratamentul de peeling

· Clorpromazin (tranchilizant foarte rar prescris) – la 2 săptămâni după încetarea administrării medicamentelor, se poate începe tratamentul de peeling

 

IMPORTANT: Pre-tratamentul penru clienții cu impurități ale pielii excesive trebuie să constea dintr-o curățare completă cu 1-2 zile înainte de peelingul GREEN PEEL® CLASSIC.

Dr Taberei 0741 224 206 Gara de Nord 0722 332 527 Floreasca 0723 597 697